Honlapkészítés, weboldal-felújítás, honlapkarbantartás, szövegírás, kommunikációs szolgáltatások

Elhanyagolt weboldalak felfrissítése

Egy „felhagyott”, elhanyagolt weboldal azon túl, hogy rossz üzenetet közvetít a tulajdonosáról, komoly kockázatot is jelent. Biztonsági kockázatot és üzleti kockázatot egyaránt. Egy feltört weboldal helyreállítása és rendbetétele sem lehetetlen vállalkozás, a megfelelő protokollt betartva nem kell új domainen nulláról építkezni. Egy elhanyagolt, esetleg feltört weboldal viszont nem, hogy hasznot nem hoz a tulajdonosának, sokkal inkább károkat okoz. Erkölcsit és anyagit egyaránt.

Partnereim között akadt, akinek weboldala a Google tiltólistáján szerepelt, amikor megkeresett, hogy rendbe kellene tenni az évek óta nem frissített oldalt.

Mivel egy népszerű CMS nagyon régi verziója szolgálta ki az oldalt, és a tartalmak is elavultak voltak, ott végül egy új weboldal készítése mellett döntött a tulajdonos – természetesen ugyanazon a domainen. Máig rendben működik, öt éve.

Elhanyagolt weboldalak megtisztítását, újjáélesztését kizárólag akkor vállalom, ha utána legalább egy évre a honlap karbantartására is megállapodunk. Ez nem valami „agresszív üzletpolitika”, hanem egy biztosíték arra, hogy felelősséggel tudjak garanciát vállalni a helyreállított / újjáépített / megtisztított weboldal normális működéséért a szerződött időszakban.

Van olyan partnerem, akinek – szintén éveken át üzemeltető nélkül kallódó – weboldalán 18.000 (igen, tizennyolcezer) regisztrált felhasználója volt. Ennek persze sokan örülnének. Annak már kevésbé, ha ebből a 18.000 regisztrált felhasználóból 18.000 .ru végű e-mailcímről regisztrált… és ha ez nem lenne elég, adminisztrátori jogokkal (magyarul: ezen 18.000 hozzáférés bármelyikével belépve az oldal tartalma és elrendezése is módosítható volt).

Ajánlatot kérek

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár az ajánlatkérő részéről. Az ajánlatot 24 órán belül elküldöm a megadott e-mail címre (ezért kérem, ügyeljen rá, hogy pontosan adja meg). Az adatait nem tárolja a honlap, adatkezelés nem történik, techikailag annyi történik, mintha egy e-mailt küldene nekem – csak így az űrlapon keresztül talán Önnek egyszerűbb.