Honlapkészítés, weboldal-felújítás, honlapkarbantartás, szövegírás, kommunikációs szolgáltatások

Honlap karbantartás

Akkor működik jól és biztonságosan egy weboldal, ha folyamatosan karbantartják. Alapvetésnek tűnhet, ám tapasztalatom szerint ez sok weboldal-tulajdonosnak korántsem természetes.

A karbantartás nem (csak) az új tartalmak feltöltését jelenti, nem csak a honlap tartalmi gondozását foglalja magában. Sőt. A folyamatosan és rendszeresen frissülő tartalom marketingszempontból elengedhetelenül fontos.

DE nem csak a gyakran, rendszeresen frissülő weboldalakat kell karbantartani, hanem a többé-kevésbé állandó, statikus tartalmakat szolgáltató oldalakat is. (Persze az a legjobb, ha ezeken is rendre készülnek új tartalmak – ebben is tudok segíteni, legyen a feladat szövegírás , fotózás, vagy mindkettő.

„Az autót se úgy használjuk, hogy nem cserél(tet)ünk benne olajat, mondván, majd kicseréltetjük az egész motort, ha olajcsere híján tönkremegy.”

Ebből a szempontból szinte mindegy, hogy valamilyen CMS rendszer, vagy egyedi kód szolgálja ki a weboldalt. A rendszeres biztonsági frissítések, mentések, a szükséges hibaelhárítások nélkül előbb-utóbb beüt a baj. És akkor már nehezebb rendet tenni.

Akkor sem lehetetlen, egy nagyon elhanyagolt, elhagyatott weboldal helyreállítása, újjáélesztése, vagy akár egy feltört weboldal helyreállítása, rendbetétele is szép feladat. Ebben is tudok segíteni, de az ügyfélnek is sokkal jobb, ha a bajt nem orvosoljuk, hanem megelőzzük.

Elsősorban folyamatos honlap karbantartással.

Ajánlatot kérek

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár az ajánlatkérő részéről. Az ajánlatot 24 órán belül elküldöm a megadott e-mail címre (ezért kérem, ügyeljen rá, hogy pontosan adja meg). Az adatait nem tárolja a honlap, adatkezelés nem történik, techikailag annyi történik, mintha egy e-mailt küldene nekem – csak így az űrlapon keresztül talán Önnek egyszerűbb.