Honlapkészítés, weboldal-felújítás, honlapkarbantartás, szövegírás, kommunikációs szolgáltatások

Honlapkészítés

Új weboldalra van szüksége?

Teljeskörű domain- és tárhely-ügyintézéssel vállalom új weboldala elkészítését. WordPress alapon, akár teljesen egyedi külalakkal, vagy prémium sablonok alkalmazásával.

Mennyi ideig tart?

Ha megismertem az elképzeléseit, elvárásait az új honlap elkészítése – a funkcióktól függően – akár két hét alatt is megvalósulhat, és máris használhatja új honlapját.

Mennyibe kerül?

Pontos árat csak a konkrét igények ismeretében lehet meghatározni. Egy egyszerű honlap alapvető funkciókkal (az ön igényeihez igazított megjelenés, kapcsolati űrlap, multimédiás elemek, közösségimédia-integráció, keresőoptimalizálás, egyszerű-egyszintű menüszerkezet) felvértezve már százezer forinttól elérhető, ebben a domain regisztrációjának költsége és a tárhely első éves díja is benne foglaltatik.

A fent felsorolt alapvető funkcióknál és tartalomnál gazdagabb honlap elkészítése is megvalósulhat 150-200 ezer forint körüli összegtől.

Mivel ennél pontosabb árakat az igények ismeretében lehet kialakítani, kérjen ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatot!

Mit kapok a pénzemért?

Egy korszerű, gyors, mobilbarát weboldalt / honlapot, amit akár Ön is adminisztrálhat a későbbiekben.

Ha a honlapkarbantartás szolgáltatást is megrendeli legalább egy évre, akkor a honlapkészítés árából – alapesetben – 15 százalék engedményt adok.

“Helyileg hol?” :), és kell-e személyesen találkoznunk?

Gyöngyösön dolgozom, egyéni vállalkozóként vállalok honlapkészítést, karbantartást, elhanyagolt honlapok felújítását.

A honlapkészítés folyamata nem igényel gyakori személyes találkozást a megrendelővel, azonban ha megoldható, egy személyes konzultációt szoktam javasolni / kérni. Száz kilométeres körzetben díjmentesen felkeresem a leendő ügyfelemet, amennyiben az előzetes ajánlat ismeretében “komolyak a szándékai”. A találkozó általában egy-másfél órát igényel, amikor átbeszéljük az új honlappal kapcsolatos igényeket, kívánalmakat. A későbbiekben online kommunikáció is elegendő a kész honlap átadásáig, illetve a karbantartás során is.

Kié lesz a domainem, milyen tárhelyen fog futni a weboldalam?

A domainnév természetesen a megrendelő tulajdona, akár magánszemély, akár vállalkozás vagy szervezet. (Új tárhely igénylésekor a domain ajándék – az első éves díjat a szolgáltató elengedi, de ez a tulajdont nem befolyásolja.) A tárhelyre szintén közvetlenül a szolgáltatóval szerződnek az ügyfeleim. A tárhelyszolgáltatónál én csupán kapcsolattartóként szerepelek, amennyiben a kabantartást is én végzem a már elkészült honlapon. A kapcsolattartó személye természetesen bármikor megváltoztatható.

A domain- és tárhely-ügyekben évek óta a profitarhely.hu-val dolgozom, áraikról, csomagjaikról itt lehet tájékozódni.

Van már tárhelyem és domainem is, csak éppen…

Bár erősen javasolni szoktam a profitárhelyet a csaknem nyolc éves tapasztalataim alapján – (mert “egyszerűen működik”) –, más szolgáltatónál lévő tárhely nem kizáró ok részemről. Fontos, hogy a megrendelő rendelkezésemre tudja bocsátani mindazokat a hozzáféréseket, amelyek a weboldal beüzemeléséhez és publikálásához szükségesek.

Ha régóta megvan a domain, esetleg a tárhely is, és már fogalma sincs, hogy ki is kezeli, netán fut is rajta valami weboldal, ami már nagyon nem jó, akkor Önnek valószínűleg az elhanyagolt weboldalak felújítása szolgáltatásra lesz szüksége. Ebben is örömmel segítek.

Ajánlatot kérek

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár az ajánlatkérő részéről. Az ajánlatot 24 órán belül elküldöm a megadott e-mail címre (ezért kérem, ügyeljen rá, hogy pontosan adja meg). Az adatait nem tárolja a honlap, adatkezelés nem történik, techikailag annyi történik, mintha egy e-mailt küldene nekem – csak így az űrlapon keresztül talán Önnek egyszerűbb.