Honlapkészítés, weboldal-felújítás, honlapkarbantartás, szövegírás, kommunikációs szolgáltatások

ITM International Kft.

Az itmwelding.com címen több évig egy Joomla-alapú weboldal futott. 2020-ban látta elérkezettnek az időt az ügyfél, hogy lecserélje a kissé már megkopott, elavult és lassúcska honlapját.

A megújítás során fontos szempont volt, hogy bár döntően új tartalmak kerültek fel a honlapra, egy több mint tíz éves domain-hez tartozó keresési találatokat nem lehet a kukába dobni. Ezért meg kellett oldani, hogy a keresőből a régi oldal (már nem létező) URL-jeire érkező látogatók semmiképp se kapjanak 404-es hibát, s lehetőség szerint a friss releváns tartalmakhoz jussanak hozzá.

Az oldal új, saját, reszponzív sablont kapott, új menürendszert, a termékoldalak menüi szintén megújultak, mint ahogy a termékleírások is frissültek, illetve lecseréltük őket.

A projekt közben is alakult a megrendelő elképzelése úgy a látványt, mint a működést illetően, emiatt némiképp el is húzódott a kivitelezés, de végül zökkenőmentesen megtörtént az új oldal élesítése.

Az egyik legrégebbi ügyfelem az ITM International Kft., a honlap és a levelezés karbantartását, ahogyan az elmúlt csaknem hét évben, úgy továbbra is örömmel – és remélem folyamatos megelégedésükre – végzem együttműködésünk keretében.