Honlapkészítés, weboldal-felújítás, honlapkarbantartás, szövegírás, kommunikációs szolgáltatások

Nagyréde Nagyközség Önkormányzata

2014 novemberében készült Nagyréde új honlapja, miután a választási vereséget követően a levitézlett polgármester és kapcsolt részei egy gombnyomással eltüntettek mindent. Honlapot, Facebook-oldalt, levelezést…

Onnan indultunk, hogy vajon kié lehet a domain és vajon ki lehet a regisztrátor. Pár hét alatt aztán beszereztük az infókat, kontaktokat, elkészült az új honlap, kiváló tárhelyen fut azóta is, az önkormányzat levelezése is saját domainen történik. Zökkenőmentesen.

Hat év nagy idő, most – egy újabb választás után – egy kicsit takarékon megyünk, s bár lassan időszerű lett volna egy ráncfelvarrás, azért még nem a legszörnyűbbek közül való az oldal.

Ez a hat év arra (is) nagyon jó volt, hogy sok-sok tapasztalatot szerezhettem arról, hogy mire, milyen funkciókra, milyen speciális elemekre és milyen tartalomkezelési mechanizmusokra van, vagy lehet szükség egy települési önkormányzatnál. Igaz, több önkormányzati honlap gondozását is végzem részben vagy egészben (Nagyfüged, Gyöngyös a legrégebbiek, volt kalandom Abasárral és Pálosvörösmarttal is), de a legmélyebben a Nagyrédeivel foglalkoztam. Talán eljön majd az idő, amikor lehet újra rendesen is csinálni :D.