Honlapkészítés, weboldal-felújítás, honlapkarbantartás, szövegírás, kommunikációs szolgáltatások

Szövegírás

Beszédek, marketingszövegek, ismertetők, tájékoztatók, hírek, közösségimédia-megjelenések – sokféle szöveg elkészítésére van szüksége egy vállalkozásnak, szervezetnek. Az üzenet akkor jut el a címzetthez, ha a szövegírás illeszkedik az elérendő célhoz és célcsoporthoz.

„Ugye nem engeded meg magadnak, hogy ébredés után, kócosan és pecsétes joggingban ugorj le a boltba?”

Elengedhetetlen, hogy a kész szöveg feleljen meg az adott célhoz kiválasztott legmegfelelőbb műfaj sajátosságainak is. Az pedig alapvető, hogy nyelvhelyességi, helyesírási hibákat ne tartalmazzon. Kevés kiábrándítóbb dolog van, mint egy értelemzavaró hibáktól hemzsegő weboldal, vagy prospektus, vagy tájékoztató anyag. Kellő szövegírási gyakorlattal sok hiba elkerülhető.

Két évtizedes szövegírói, nagyrészt újságírói múlttal – és kellő alázattal és szerénységgel – ajánlom figyelmébe szövegírói, újságírói tudásomat. Eljött az ideje, hogy képességeimet szó szerint aprópénzre váltsam 🙂 – legyen hát a szövegírás díja 4 forint/karakter. (Igényektől, feladattól függően ez persze változhat, mindkét irányba.)

Ajánlatot kérek

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár az ajánlatkérő részéről. Az ajánlatot 24 órán belül elküldöm a megadott e-mail címre (ezért kérem, ügyeljen rá, hogy pontosan adja meg). Az adatait nem tárolja a honlap, adatkezelés nem történik, techikailag annyi történik, mintha egy e-mailt küldene nekem – csak így az űrlapon keresztül talán Önnek egyszerűbb.